Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALLICA MAĞARASI YOLUNDA İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI

        TOKAT (İHA) - Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer, Tokat turizminin can damarlarından olan Ballıca Mağarası'na ulaşımını sağlayan yolun şartlarını iyileştirme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu kaydetti.

        Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Pazar Belediye Başkanı Şerafettin Pervanlar, İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Kaynar, Ekrem Baysal ve Yol Şube Müdür Vekili Ercan Akpınar ile birlikte Ballıca Mağarası yolu çalışmalarını yerinde inceledi. Tokat turizminin can damarlarından olan Ballıca Mağarası'na ulaşımını sağlayan yolun şartlarını iyileştirmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Dizer, "Zor arazi koşullarına rağmen hız kesmeden çalışmalarımız sonucunda bir yıl içerisinde Ballıca Mağarası yolunun yüzde 90'ını tamamladık. Haziran ayının ilk haftası birinci kat asfaltını yapacağız. Yapılan çalışmalar sonunda ortalama yol genişliği 14 metreye olacak. Ballıca Mağarası'na ziyarete gelen turistlerin ulaşımı rahatlatılarak Tokat turizmine katkı sağlanacak" dedi.

        Başkan Dizer ayrıca Artova, Sulusaray bağlantı yolunun da yol genişletme çalışması yapılacağını açıkladı.

        Pazar Belediye Başkanı Şerafettin Pervanlar ise Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer ve Meclisi Üyelerine yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Dizer, İl Özel İdaresi çalışanlarına tatlı ikramına bulundu.

        (Nİ-SLH-Y)

        15.03.2016 15:15:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa