Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ, BAŞKAN GÜNAYDIN'I ZİYARET ETTİ

        FERHAT KAYA

        ISPARTA (İHA)- AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, MHP'li Isparta Belediye başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı ziyaret etti.

        AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Sütçüler Belediye Başkanı Mustafa Üstün, Gönen Belediye Başkanı Ahmet Doğan, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Parlak, Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi, Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy ve Isparta Belediye Meclisi Üyesi Kadir Dal'la birlikte Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı ziyaret etti. Ziyarette, Bilgiç önümüzdeki günlerde hep birlikte Isparta'yı daha iyi noktalara ulaştırmak için yine bir araya gelineceğini söyledi. Isparta'ya yapılabileceklerin ele alındığı belirten Bilgiç, bir sonraki toplantının 12 ilçe ve merkez belediye başkanıyla birlikte yapmak arzusunda olduklarını ifade etti. Kendisine gerçekleştirilen bu ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Yusuf Ziya Günaydın, böyle bir şekilde bir araya gelinmenin çok olmadığını ve bunun bir reform olabileceğini aktardı. Günaydın, "Parti burada önemli değil. Burada bilgi, yardımlaşma, karşılıklı görüş alışverişi çok önemli. Aramızda il, ilçe meselesi yok. Sayın vekilim ve meslektaşlarım başta olmak üzere tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bu devirde böyle irtibat ve görüşmelere Isparta'nın olduğu kadar Türkiye'nin de büyük zaruri ihtiyacı var" görüşlerinde bulundu.

        (FK-SÇ-Y)

        12.03.2016 17:52:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa