Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MECİTÖZÜ HEYETİNDEN BAŞKAN KÜLCÜ'YE ZİYARET

        ÇORUM (İHA) - AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü makamında ziyaret etti.

        Mecitözü Halk Eğitim Müdürü Bekir Gümüş, usta öğretciler ve parti yöneticilerinde hazır bulunduğu ziyarette Mecitözü HEM'in çalışmaları hakkında Başkan Külcü'ye bilgi verildi.

        Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ilçelerde yapılan faaliyetlerin kendilerini mutlu ettiğini, kendilerinin de Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerinde meslek edindirme kursları açtıklarını söyledi.

        AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün Çorum'u ilçeleri ile birlikte bir bütün olarak görerek hizmet ettiğini ve Mecitözü ilçesine de desteklerini esirgemediğini belirtti.

        Mecitözü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Gümüş de "Mecitözü Halk Eğitim Merkezi'nde merkezimizde bir birinden güzel kurslar açıyoruz. İlçemizde açtığımız kurslarla hem meslek öğretiyor, hem de unutulmaya yüz tutmuş meslekleri gün yüzüne çıkartıyoruz" dedi.

        (MMY-BÖ)

        10.03.2016 18:46:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa