Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORTAKÖY'DE LİSE ÖĞRENCİLERİNE YANGIN TATBİKATI

        YASİN CAN

        AKSARAY (İHA) - Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde belediye itfaiye amirliği tarafından lise öğrencilerine yönelik yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

        Yangın tatbikatı Ortaköy Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi. Tatbikat, okul sireninin çalmasıyla 400 öğrenci ve 5 itfaiye personelinin katılımıyla gerçekleşti. İtfaiye ekibi tarafından öğrencilere yangınların nasıl oluştuğu, yangın anında yapılması gerekenler ve yangına karşı alınması gereken tedbirler anlatıldı. Yangın tüpü kullanımı uygulamalı şekilde gösterildi. Ortaköy İtfaiye Amiri Mustafa Özcan, olası bir yangın durumunda nasıl müdahale edileceğini öğrencilere anlattıklarını belirtti. Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi Müdürü Namık Altınpınar, öğrencilerin yangın konusunda bilgi sahibi olduklarını belirterek eğitimin her alanda önemli olduğunu aktardı.

        (YC-AH-Y)

        08.03.2016 12:46:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa