Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ABANA KENT ORMANINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

        İBRAHİM ŞAHİN DEMİR

        KASTAMONU (İHA) - Abana Kent Ormanında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

        Abana Kent Ormanında ihaleyi kazanan yüklenici firmanın yetkilisi Mehmet Kayaçal, ilçeye kuş bakışı yükseklikte bulunan turistik kuruluşa restoran, kır kahvesi, hizmet yapısı ve mescit yapacaklarını belirtti.

        Çalışmaların yaz sezonuna yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade eden Kayaçal, şöyle konuştu: "Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun da finansal desteğiyle yürüttüğümüz çalışmalara başladık. Şuan 20 bin metrekarelik bir alanda inşa edeceğimiz tesislerin hafriyat çalışmaları devam ediyor. Burayı bir an önce turizme kazandırmak istiyoruz. İnanıyoruz ki projelerin tamamlanmasıyla Abana Kent Ormanı turizmde çok iyi bir yere gelecek. Şimdiye kadar Abana Kent Ormanı'na 2 milyon liralık yatırım yapıldı" dedi.

        (Vİ-GY-Y)

        07.03.2016 16:39:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa