Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KADIŞEHRİ KAYMAKAMLIĞI ŞEHİTLERİ VE ŞEHİT YAKINLARINI UNUTMADI

        ÖMER ERTUĞRUL

        YOZGAT (İHA) - Yozgat'ın Kadışehri Kaymakamı Arif Gül, terörle mücadele sırasında şehit düşen askerlerin ilçede yaşayan yakınlarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

        Kadışehri Kaymakamı Arif Gül, beraberinde İlçe Garnizon Komutanı Osman Yılmaz, Emniyet Amiri Osman Saffet Taş, SYDV Müdürü Osman Sağlamer, Şehit Doğan Özpolat Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Veli Solmaz ve öğrencilerle birlikte ilçede bulunan şehit yakınlarını ziyaret edip sorunlarını dinleyip, kendilerinden bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

        İlk olarak Kemallı Köyünde P.Kom. Onb. Osman Öztürk'ün evini ziyaret eden Kaymakam Gül ve beraberindekiler, daha sonra Üçağaç Mahallesindeki Şehit J.Er Doğan Özpolat, Şehit J.Er Nuri Çelik ve son olarak Elmalıçitftliği'nde ikamet eden Şehit J.Er Adem Canpolat'ın ailesine ziyaret gerçekleştirdi. Kaymakam Gül, ziyaret sırasında üzerinde şehit askerlerin fotoğraflarının bulunduğu tabloyu hediye etti. Kaymakam Gül, şehit yakınlarının kendilerine şehitlerden bir emanet olduğunu belirterek, maddi ve manevi her konuda şehit ailelerine her zaman destek olacaklarını söyledi.

        Şehit yakınları ise ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Gül ve beraberindekilere teşekkür etti.

        (AG-AG-Y)

        24.02.2016 16:30:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa