Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VERGİ DAİRESİ BAŞKANI'NDAN ZOLAN'A ZİYARET

        EMRAH VAROL

        DENİZLİ (İHA) - Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ve beraberindeki heyeti kabul eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin vergide de örnek olduğunu söyledi.

        Bu yıl 22-28 Şubat 2016 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan 27. Vergi Haftası kapsamında Denizli Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ve beraberindeki heyet Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, Denizli Vergi Dairesi Grup Müdürleri Yusuf Malkoç, Mustafa Çoban ve Fatih Erdoğan ile İnsan Kaynakları Müdürü Mustafa Alagöz ve Saraylar Vergi Dairesi Müdürü Özgür Bozkurt da katıldı. Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, ziyarette yaptığı konuşmada, her yıl Vergi Haftası kapsamında vergi bilincinin etkili bir biçimde vatandaşlara aktarılması için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Vergi Haftası'nda toplumun farklı kesimleri ile bir araya gelerek, çeşitli ziyaretler gerçekleştireceklerini kaydeden Evci, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Vergi Haftası'nı kutlayarak, toplumda vergi bilincinin oluşturulması için yapılan çalışmaların önemine dikkat çekti. Son yıllarda vergi bilincinin giderek arttığına değinen Başkan Zolan, toplanan vergilerin vatandaşlara hizmet olarak geri döndüğünü kaydetti. Vergi konusunda Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin üzerine düşeni fazlası ile yaptığını vurgulayan Başkan Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi hiçbir vergi borcu olmayan, vergisini zamanında ödeyen örnek bir kurum" diye konuştu. Başkan Zolan, ziyaretlerinden dolayı Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ve beraberindekilere teşekkür etti. Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, ziyaretin sonunda Başkan Zolan'ın yakasına 27. Vergi Haftası kokartı taktı.

        (EV-

        23.02.2016 15:08:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa