Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OF-ÇAYKARA KARAYOLU'NDAKİ HEYELAN

        TRABZON (İHA) - Trabzon'un Of-Çaykara karayolunda meydana gelen heyelan sonrasında yolu ulaşıma açma çalışmaları sürüyor.

        Konuyla ilgili Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı ilk toplantısında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of-Çaykara karayolunun heyelan nedeniyle ulaşıma kapandığını hatırlattı. Gümrükçüoğlu "Meclis toplantımıza başlamadan önce Of Belediye Başkanımızla da konuyu istişare ettik. Allah'ın izniyle, devletimizin milletimizin gücüyle hasar giderilir, bizim için sevindirici olan heyelan anında orada olan vatandaşımızın heyelanın altında kimsenin kalmadığını beyan etmesidir. Bölgede gerçekleştirilmesi gereken çalışmalar ivedilikle icra edilecektir" dedi.

        (BK-ÖS-Y)

        08.02.2016 17:08:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa