Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK HEYETTEN BELEDİYELERE ZİYARET"

        YASİN CAN

        AKSARAY (İHA) - AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay beraberindeki heyetle birlikte çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

        AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay öncülüğünde İl Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Alakuş ve heyeti ile birlikte Demirci Belediye Başkanı Hüseyin Us, Gülağaç Belediye Başkanı Faruk Teymen, Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu ve Gülpınar Belediye Başkanı Mustafa Baymışlıoğlu'na ziyaret gerçekleştirdi.

        Ziyarette İl Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Alakuş, AK Parti Yerel Yönetimler Birimi olarak belediyelerin görüş ve fikirlerini almak üzere ziyaretler yaptıklarını belirterek, "Bu bizler için önemli. Seçim süreci bittikten sonra yapılan çalışmaları projeleri ve sıkıntıları istişare etmek üzere ziyaret ediyoruz. Hükümetimizin Belediyelerimize vermiş olduğu destek ve çalışmalar devam edecek. Belediyelerimizi daha ileriye taşımak ve güzel hizmetler vermek adına çalışma gayreti içerisindeyiz. Sizlerinde bu süreçte vermiş olduğunuz desteğe ve emeklerinize teşekkür ediyoruz. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

        (YC-AH-Y)

        04.02.2016 16:54:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa