Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK HEYET SELİME BELDESİNİ ZİYARET ETTİ

        YASİN CAN

        AKSARAY (İHA) - AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve Yönetim Kurulu üyeleri, Aksaray'ın Güzelyurt ilçesine bağlı Selime beldesini ziyaret etti.

        Beldede birçok evi ziyaret eden Başkan Karatay ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz haftalarda meydana gelen trafik kazasında ölen 2 çocuk ve minibüs sürücüsünün ailelerini ziyaret ederek başsağlığı diledi. Ardından Eski Belediye Başkanı Yılmaz Bütev'i ziyaret eden AK Heyet, Selime beldesi hakkında bilgiler aldı. AK Heyet daha sonra Selime beldesindeki kuran kursunda incelemelerde bulundu.

        AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, ziyaretinde yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarı ile birlikte artık köylerin ve ilçelerinde son derece modernleştiğini belirterek, tüm ilçe, belde ve köylerin artık yaşanabilir olduğuna dikkat çekti. Aksaray'da da bu çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Karatay, suyu olmayan, yolu olmayan neredeyse hiçbir köy bile kalmadığını belirterek, bazı bölgelerde de çalışmaların sürdüğünü vurguladı.

        (YC-AH-Y)

        01.02.2016 10:18:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa