Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISININ ACI GÜNÜ

        BÜLENT VELİOĞLU

        BOLU (İHA) - Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu'nun babası Ahmet Ardıyok hayatını kaybetti. Acı haberi alır almaz babasının yaşadığı Düzce'nin Dereli Tütüncü Köyü'ne giden Emine Davarcıoğlu'nu Bolu Belediyesi çalışanları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

        Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu'nun babası Ahmet Ardıyok, bir süredir geçirdiği rahatsızlığa yenik düşerek hayata gözlerini yumdu. Ardıyok'un cenazesi Dereli Tütüncü Köyü'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Sakarya'nın Henden ilçesinde toprağa verildi. Cenaze törenine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları İhsan Ağcan ve Ekrem Çetinkaya, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve Bolu Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı.

        (BV-AY)

        27.01.2016 17:12:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa