Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP'Lİ VEKİL BASMACI KELLECİ MAHALLESİ'NE YOL YAPILMASINI İSTEDİ

        EMRAH VAROL

        DENİZLİ (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Melike Basmacı Babadağ'ın Kelleci Mahallesi'nde yolların çamur olduğunu belirterek yolun yapılması gerektiğini söyledi.

        CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı konuyu birçok kez Babadağ Belediye Başkanı'na ve gerekli mercilere aktardığını ancak gerekenin yapılmadığını ifade ederek, ''Babadağ Belediyesi hizmet götürmede partizanlık gütmüyorsa, herkese eşit yaklaşıyorsa, Kelleci'de yaşanan sorunları görmezden gelemez. Yapacağı çalışmalarla da bunu kısa sürede öğreneceğiz" dedi.

        Kelleci Topantaş mevkiinde yaşayan kadınların, yaşlıların ve okula gidip gelen çocukların yolların bozuk olması nedeniyle çok zorluk çektiğini ifade eden CHP Babadağ ilçe Başkanı Ali Atlı da belediyeye defalarca müracaat etmelerine rağmen cevap alamadıklarını en sonunda Milletvekili Melike Basmacı'yı arayarak yardım istediklerini belirtti. CHP'li Basmacı da Babadağ Belediyesi yetkilileri ile görüştüğünü 3 gün içerisinde kendisini arayacaklarını bildirdiklerini söyledi.

        (EV-

        24.01.2016 16:30:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa