Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YENİ ÇELTEK KÖMÜR İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRÜ COŞKUN, ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKAN YARDIMCISI ORHAN YEĞİN'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

        ÖMER ERTUĞRUL

        YOZGAT (İHA) - Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun ve Yozgat Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Çelebi Altuntaş Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunup görevinde başarılar diledi.

        Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdür Osman Coşkun, siyaset sahnesinde genç ve başarılı isimlerin yer almasının Türk siyasetinin olduğu gibi ülkeyi yöneten ehil ellerin yetişmesi adına da önemli olduğunu belirterek, Yeğin gibi genç ve başarılı isimlerin aktif makamlarda değerlendirilmesinin isabetli bir karar olduğunu söyledi.

        Ziyarette Yozgat'ta çıkarılan madenlerin tanıtımını değişik vesilelerle gerçekleştiren Coşkun, insan vücudunda negatif elektriği alma özelliği olan, Yozgat'ın Aydıncık ilçesi'nde çıkartılarak, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde işlenen ametist taşından yapılma tespihi Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin'e hediye etti.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin, 23'üncü dönem Yozgat milletvekili Osman Coşkun'u her zaman yakinen takip ettiğini, başarıları ve akademisyen kimliği ile tanıdığını söyledi.

        Yeğin, Coşkun'un Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri genel müdürü olarak gerçekleştirdiği başarılı çalışmaların önemine işaret ederek, yerli kaynakların değerlendirilmesi ve üretimden kara dönüştürülmesi adına Coşkun'un çok önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti.

        Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin'in AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanlığı döneminde Yozgat AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunan Çelebi Altuntaş da ziyaret sırasında Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin'e Bozok Sancağı hediye etti.

        Yeğin'e görevinde başarılar dileyen Altuntaş, "Her zaman mütevazi kişiliği, yol göstericiliği ile örnek aldığım değerli insan, ağabeyim Sayın Orhan Yeğin'e yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin" diye konuştu.

        (ÖE-Y

        23.01.2016 17:59:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa