Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKANLARDAN ANKARA ÇIKARMASI

        YALOVA (İHA) - Yalova'nın Altınova, Armutlu, Termal ve Esenköy belediye başkanları Ankara'da temaslarda bulundu.

        Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik ve Esenköy Belediye Başkanı Özen Kaptan Ankara'da önemli temaslarda bulundu. Belediye başkanları Ankara'da ilk olarak AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel'i TBMM'de ziyaret etti. Misafirleriyle yakından ilgilenen Milletvekili Demirel, Belediye Başkanlarıyla birlikte bakanlıklar ile genel müdürlükler bazındaki ziyaretlere eşlik etti.

        Milletvekili Demirel ve Belediye Başkanları; Milli Savunma Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Gençlik Ve Spor Bakanlığı, Kültür Ve Turizm Bakanlığı, TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu'nu, İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu'nu, Milli Emlak Genel Müdürü Abdullah Kaya'yı ve Spor Toto Kurumunu ziyaret ettiler.

        Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan ve Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ı ziyaret ederek, Bakanlık görevinden dolayı 'hayırlı olsun dileklerini' ilettiler. Ziyarette Başkan Oral, Hersek Gölü'nde yapılan çalışmalar hakkında Bakan Yılmaz'a bir de dosya sundu.

        Milletvekili Demirel ve Belediye Başkanları, İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu'nu ziyaret ederek, belediyelerin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular. Milletvekili Demirel ve Belediye Başkanları, Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdürü Mehmet Baykan'ı ziyaret ederek, ilçelerdeki yapılması düşünülen spor yatırımlarını değerlendiler.

        Ayrıca, Milletvekili Demirel ve Belediye Başkanları, Milli Emlak Genel Müdürü Abdullah Kaya'yı ziyaret ettiler.

        Öte yandan, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlunu'nu makamında ziyaret etti. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da, Körfez Geçiş Köprüsü'nün diğer ayağının bulunduğu Dilovası'nın eski belediye başkanı, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti Kocaeli Milletvekili olan Cemil Yaman'ı makamında ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileklerini yineledi.

        (DA-

        15.01.2016 11:24:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa