Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ

        - SEBEN BELEDİYE BAŞKANI SÜLEYMAN ÖZBAĞ:

        - "GAZETECİLER DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURLARIDIR"

        BÜLENT VELİOĞLU

        BOLU (İHA) - Bolu'nun Seben ilçesi Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Özbağ, gazetecilerin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu kaydetti.

        Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, "Gazeteciler kendilerine yüklenen sorumluluk bilinci ile bağımsız duruşları ve tarafsız kimlikleri ile toplumda köprü vazifesi görmektedir. Toplumların haber alma hakkını elde etmesi için her koşulda canla başla çalışan gazetecilerin özverili çalışmalarını takdir etmemek mümkün değil" dedi.

        Özbağ ayrıca, "Doğru, ilkeli ve tarafsız haber yapan basın yayın kuruluşlarımızın ve değerli çalışanlarının bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğimizi belirterek, zor şartlar altında meslek etiğinden taviz vermeden, çalışmalarını sürdüren tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

        (BV-RFK-Y)

        10.01.2016 14:47:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa