Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇAVUŞLU BELEDİYE BAŞKANI ARSLAN'IN AĞABEY ACISI

        BEKİR ÖZTÜRK

        GİRESUN (İHA) - Giresun'un Görele ilçesine bağlı Çavuşlu Beldesi'ndeki evinde geçirdiği solunum yetmezliği nedeniyle Görele Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve buradar hayatını kaybeden Çavuşlu Belde Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ın ağabeyi Mehmet Arslan son yolculuğuna uğurlandı.

        Mehmet Arslan'ın cenaze namazı Çavuşlu Merkez Camisi'nde kılındı. Burada Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ve kardeşleri taziyeleri kabul ederken, öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Arslan'ın (64) cenazesi Beyli Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

        Cenazeye Giresun eski MHP Milletvekili Orhan Erzurum, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Giresun MHP İl Başkanı İsmail Bozalioğlu ile çok sayıda seveni katıldı.

        (BÖ-ÖS-Y)

        10.01.2016 14:15:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa