Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON'DA BAZI İLÇELERDE OKULLAR SALI GÜNÜ DE TATİL

        TRABZON (İHA) - Trabzon'da yoğun kar yağışının ardından bazı ilçelerdeki okullarda eğitim ve öğretime 1 gün daha ara verildi.

        Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Olumsuz hava ve yol şartları nedeniyle 05.01.2016 Salı günü Araklı, Çaykara, Dernekpazarı, Hayrat, Köprübaşı, Of, Sürmene ilçelerinde tüm okullar, Arsin ilçesinde Oğuz İlkokulu, Şht Haydar Arslan İlkokulu, Atayurt Alparslan Ortaokulu,Maçka ilçesinde Çatak, Başar ve Akarsu İlk-Ortaokulları ile taşımalı eğitim kapsamındaki okullar,Yomra ilçesinde Çamlıyurt ilkokulu, Maden İlkokulu, Oymalıtepe İlk- Ortaokulu, Kaşüstü ilkokulu, Vilayetler Hizmet Birliği Özel Eğitim Okulu ve Özdil Mahallesindeki okullarda eğitim- öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir" denildi.

        (OK-ÖS-Y)

        04.01.2016 17:34:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa