Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İTFAİYE'DEN MİNİK ÖĞRENCİLERE YANGIN DERSİ

        YASİN CAN

        AKSARAY (İHA) - Aksaray'da itfaiye ekipleri tarafından anasınıfı öğrencilerine uygulamalı olarak yangın söndürme ve kurtarma eğitim verildi.

        Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde itfaiye ekipleri İstiklal İlkokulu'nda eğitim gören anasınıfı öğrencilerine itfaiye araçları, yangın söndürme ve kurtarma çalışmaları eğitimi verdi. Uygulamalı olarak minik öğrencilere eğitim veren itfaiye ekipleri, öğrencilerle hoş vakit geçirdi. Ortaköy İtfaiye Müdürlüğü Amiri Mustafa Özcan, çocuklara zor durumda kaldıklarında itfaiyenin numarası olan 110'u mutlaka aramaları gerektiğini söyledi. Özcan, yangın anında neler yapılması gerektiğini, kurtarma çalışmasının nasıl yapıldığını ve itfaiye araçlarının özelliklerini anlattı.

        (YC-AH-Y)

        18.12.2015 13:01:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa