Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN BABADAĞ BELEDİYESİ'NE ARAÇ DESTEĞİ

        EMRAH VAROL

        DENİZLİ (İHA) - Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çevre ve temizlik hizmetlerinde kullanılması amacıyla iki adet çöp kamyonunu Babadağ Belediyesi'ne verdi.

        Pamukkale Belediyesi, 2002 model iki adet çöp kamyonunu Babadağ Belediyesi'ne ilçede çevre ve temizlik hizmetlerinde kullanması amacıyla sembolik bir bedelle imzalanan protokolle kullanımına sundu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, araç desteğini Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen ile makamında imzaladığı protokolle hayata geçirdi.

        Babadağ Belediye başkanı Salim Demirezen, "Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin, ihtiyaçlarımız doğrultusunda Babadağ İlçemizde çevre ve temizlik hizmetlerinde kullanmamız amacıyla iki adet aracı bizlere gönderiyor. Babadağ İlçemiz adına Başkan Gürlesin'e verdiği böylesi bir destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizleri bu desteğiyle oldukça memnun etti" dedi.

        Hizmet odaklı olarak her türlü çalışmaya ve desteğe hazır olduklarını aktaran Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, "Denizli'de Pamukkale Belediyesi en büyük ilçe belediyesi. Ancak Denizli'nin her köşesine götürülen hizmet bizleri memnun eder. Pamukkale Belediyesi olarak imkanlarımızla küçük ilçelerimizin de elinden tutmak, destek olmak istiyoruz. Bu destek kapsamında ilk örneği imzaladığımız bu protokolle gerçekleştirmenin hazzını yaşıyorum. Belirli bir yaştaki elimizde bulunan araçların satışa çıkardık. Ancak burada öncelikli olarak küçük belediyelerimizin ihtiyaçlarını düşünerek, bir yöntem belirledik. İlk olarak ise Babadağ Belediyemize çevre ve temizlik hizmetlerinde kullanmaları amacıyla iki adet çöp kamyonunu sembolik bir bedelle imzaladığımız bu protokolle hizmetlerine sunduk. Babadağ İlçemize böylesi bir destek vermekten dolayı çok mutluyum. İnşallah kazasız belasız, iyi günlerde kullansınlar" dedi.

        (EV-SÇ-Y)

        17.12.2015 14:08:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa