Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFDOS ÜYELERİ BAYAT'A ÇIKARMA YAPTI

        GÖKTEN CEYLAN

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Kulüp üyeleri Frig ve Bizans eserlerinin yoğun olarak gözlemlendiği Bayat Asar Kale ve İn Pazarcık Mağaraları oldu.

        Bayat ilçesindeki doğaseverlerin yürüyüşü Asar Kale eteklerinde başladı. Yaklaşık iki saatlik bir yürüyüşün ardından zirveye ulaşan AFDOS üyeleri Asar Kale zirvesinden kuşbakışı bölgeyi görme fırsatı yakaladılar. Asar Kalesi'nin ardından İn Pazarcık Mağaraları'na yürüyen grup burada da tarihte yolculuk etme fırsatı bulurken, mağaraların görünümü doğaseverleri adeta büyüledi. Faaliyetin ekip liderliğini AFDOS Kulüp Sporcusu Mikail Taşkala yaparken katılımcılara yöreyle ilgili bilgiler de Arkeolog Eğitimci Mehmet Bozdağ tarafından aktarıldı. Faaliyete katılan doğaseverler ilimizin saklı bir hazine gibi olduğunu kaydederek, yürüyüşün düzenlenmesinde emeği geçen AFDOS Yönetimine teşekkür ettiler.

        (GC-

        08.12.2015 15:53:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa