Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ MÜTEVELLİ HEYETİ BAŞKANI YÜCEL'DEN BAŞKAN KERİM AKSU'YA ZİYARET

        GİRESUN (İHA) - Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'yu makamında ziyaret etti.

        Giresun ve Belediye hakkında bilgiler veren Aksu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aksu "Belediyemiz insan odaklı, sosyal sorumluluk anlayışı ile projeler üretiyor. Proje ofisi kurduk, Gazi Caddesi ve Alpaslan Caddeleri'ni trafiğe kapattık. Atatürk Meydanı'nda, Gazi Caddesi'nde insanlar özgürce dolaşıyor. AB ile çok güzel ilişkiler kurduk. 101 Milyon EURO'luk altyapı hibe projesi kazandık. İlk aşaması gelecek yıl ihale edilecek. Gençlerimizin topluma kazandırılması için çok ciddi çalışmalar yaptık. Keşap Durağı'nı meydan haline getiriyoruz. Önümüzde Giresun'a yakışır bir kültür merkezi projemiz var. Giresun'a yaptığımız projeleri halkın görüşünü alarak hazırlıyoruz" dedi.

        Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel de Giresun'da belediye tarafından yapılan çalışmaların takdir edildiğine vurgu yaparak " Bahçeşehir Üniversitesi olarak tüm imkânlarımızla sizin yanınızdayız. Kent mimarisi konusunda oldukça deneyimli bir hocamızı size göndereceğim. Giresun'da yapılan her güzel proje bizi gururlandırır. Belediye Başkanı olarak sizi üniversitemizde ve okullarımızda ağırlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

        Belediye Başkanı Kerim Aksu, Enver Yücel'e ziyareti anısına plaket takdim etti.

        (BÇ-ÖS-Y)

        08.12.2015 15:11:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa