Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASA TENİSİ TURNUVASI SONA ERDİ

        MURAT SÜRÜCÜ

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Elbistan Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul sporları turnuvaları kapsamında ortaklaşa organize edilen masa tenisi turnuvası sona erdi.

        Okul sporları turnuvaları tüm hızıyla devam ediyor. Elbistan başta olmak üzere Ekinözü ve Nurhak ilçelerindeki okullardan gelen takımların da katıldığı turnuvalar, birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne oluyor. Elbistan Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği okul sporları turnuvalarındaki müsabakalar Gençlik Merkezi ve AEL Memur Site spor salonunda oynanıyor. Turnuvalar, masa tenisi ile devam etti. 2 gün süren turnuvada maçlar Gençlik Merkezi'nde oynandı. 6 kategoride 50 okul takımının katıldığı turnuvada Ekinözü ve Nurhak'tan da gelen toplam 300 sporcu mücadele etti. Karşılaşmalar Masa Tenisi Federasyonu tarafından görevlendirilen hakemlerin nezaretinde oynandı.

        Pazar günü oynanan final karşılamalarının ardından turnuvada şampiyon olan takımlara kupaları törenle verildi. Şampiyon olan takımlar, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak'ı Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilecek il turnuvasında temsil edecek.

        (MRT-Y)

        07.12.2015 15:00:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa