Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇORUM'DAN KISA KISA

        - BACA TEMİZLERKEN ÇATIDAN DÜŞTÜ

        ÇORUM (İHA) - Çorum'un Kargı ilçesinde evinin bacasını temizlemek için çıktığı çatıdan düşen şahıs hastanede tedavi altına alındı.

        Olay, ilçeye bağlı Uzunyurt köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, E.T. adlı şahıs kendisine ait iki katlı evin bacasını temizlemek için çıktığı çatıda dengesini kaybederek toprak zemine düştü. İlk müdahalesi Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesi'nde yapılan şahıs, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

        - YEDİĞİ MANTARDAN ZEHİRLENDİ

        ÇORUM (İHA) - Çorum'da bir kişi yerdiği mantardan zehirlendi.

        Olay, merkeze bağlı Kayı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İ.D. (66) yediği mantardan zehirlendi. Bir süre sonra fenalaşan şahıs, Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

        - KAR YAĞIŞI KAZA YAPTIRDI

        ÇORUM (İHA) - Çorum'un Ortaköy ilçesinde kar yağışı nedeniyle kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi.

        Kaza, Çorum-Ortaköy karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ş.E. yönetimindeki otomobil kar yağışı nedeniyle Fındıklı köyü yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada yaralanan sürücü Ortaköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Kargı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ise G.T. yönetimindeki otomobil Tosya'dan Osmancık istikametine seyir halinde iken Hacıhamza köyü yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Kazada ağır yaralanan sürücü Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

        - KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ TAKLA ATTI: 2 YARALI

        ÇORUM (İHA) - Çorum'da kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

        Kaza, Çorum-Sungurlu karayolunda meydana eldi. Edinilen bilgilere göre, D.N. (59) yönetimindeki otomobil ile Çorum'dan Sungurlu istikametine seyir halinde iken Kiranlık köyü mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Kazada sürücü ile yanında yolcu olarak bulunan M.N. (62) yaralandı. Yaralılar sevk edildikleri Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

        (MMY-BÖ-Y)

        04.12.2015 17:15:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa