Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HANÖNÜ KAYMAKAMLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE ARZU AÇIKGÖZ ATANDI

        EMRE YILMAZ

        KASTAMONU (İHA) - Hanönü Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne Arzu Açıkgöz atandı. Açıkgöz görevine başladı.

        Arzu Açıkgöz 2000 yılında Safranbolu kaymakamlığına memur oldu.2008 yılında Zonguldak Valiliğine şef olarak atandı. Tekrar Safranbolu Kaymakamlığına dönen Açıkgöz Safranbolu Kaymakamlığının çıkarmış olduğu Müzekent Safranbolu gazetesi genel yayın yönetmenliği yaptı. 2011 yılında Ankara Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğünde Uzman olarak çalışan Açıkgöz tekrar Safranbolu Kaymakamlığına şef olarak atandı. İlk kez Hanönü Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü olarak atanan Açıkgöz'ün Karabük doğumlu olduğu öğrenildi.

        Arzu Açıkgöz yaptığı açıklamada, 'Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü sınavlarında birinci oldum. Kastamonu'da Şenpazar, Doğanyurt ve Hanönü yazı işleri müdürlükleri boştu. Hanönü'nü seçtim. Mutluyum, Hanönü güzel bir ilçe. Ulaşımı kolay, insanları cana yakın ve misafirperver. İlk kez kaymakamlık yazı işleri müdürlüğü yapacağım, burada güzel çalışmalar içinde bulunacağıma inanıyorum' diye konuştu.

        (EY-OA-Y)

        04.12.2015 10:28:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa