Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAYAT KURTARAN PALETLİ AMBULANS, BAŞKA İL'E GÖNDERİLDİ

        MUHAMMED KÖMEÇOĞLU

        KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'da her kış ayında yüzlerce kişinin hayatını kurtaran paletli ambulans, kış ayının en sert geçtiği yerden başka ile gönderildi.

        Küre ilçesinde konuşlandırılan ve her yıl bölgede yüzlerce kişinin hayatını kurtaran paletli ambulans, bu yılın Şubat ayında arızalanması sonrasında Ankara'ya tamir için gönderildi. Ankara'da tamir ve bakımları yapılan paletli ambulans, kış ayının en sert geçtiği Küre ve çevre ilçelerden alınarak Düzce'ye verildi. Küre'nin dışında İnebolu, Seydiler, Ağlı ve Devrekani başta olmak üzere çevrede bir çok ilçe ve köylerde şimdiye kadar yüzlerce hayat kurtaran paletli ambulansın, kış ayının en sert geçtiği Kastamonu'da alınarak Düzce'ye verilmesi vatandaşların büyük tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, paletli ambulansın tekrar ilçelerine verilmesini istediler.

        Şu anda Küre Devlet Hastanesi'nde sadece bir tane ambulans bulunuyor.

        Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, paletli ambulansın 2003 model olduğundan dolayı vasfını yitirdiğini ve bu yüzden Sağlık Bakanlığı tarafından hizmetten çekilerek yerine en kısa sürede başka bir paletli ambulansın verilmesinin planlandığını belirttiler.

        (Vİ-

        03.12.2015 18:45:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa