Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ENGELLİLER GÜNÜNDE ANITKABİR'DE BULUŞTULAR

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediyesi'nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği Anıtkabir buluşmasında 700 engelli, şehit ve gazi aileleri Atasının huzuruna çıktı.

        Soğuk ve yağışlı havaya rağmen Anıtkabir'de buluşan vatandaşlara Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükçü ve 21. Dönem Ardahan Milletvekili ve sanatçı Faruk Demir eşlik etti.

        Başkan Ataç konuşmasında, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Eskişehir'deki Engelli dostlarımızla Ata'mızın huzurunda olalım istedik. Tahmin ediyorum çoğu ilk defa ziyaret ediyorlar. Herkese teşekkür ediyorum" dedi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise, "Bugün CHP grubu adına buradayız. Aslında alıştığımız ve örnek alınması gereken bir uygulama ile karşı karşıyayız. Bugün de dünya engelliler gününde Tepebaşı Belediyesi bünyesinde engelliler ve şehit gazi aileleri buradalar. Bugün genel başkanımız da burada olacaktı. Farklı bir program sebebi ile aramızda olamadı. Önce Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve ekibine bu duyarlılığı için ve sonra buraya gelen ve onunla birlikte yol yürüyen ve Tepebaşı'nı Türkiye'ye örnek hale getiren herkese teşekkür ediyoruz. Hepimizin her an bir engelli adayı olduğumuzun bilinciyle engellilerin engellerinin kendileri ait değil bizlerin onların önüne engel koyduğumuz unutmayalım" diyerek duygularını dile getirdi.CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ise konuşmasında, "Biz burada Başkanımız ve Eskişehir'den gelen engelli ve şehit, gazi yakınları ile önümüzde hiçbir engelin olamayacağını göstererek Atamızın huzuruna çıktık. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Sakatlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Cafer Eşen ise, "Türkiye'ye engelliler konusunda örnek olmuş bir belediye başkanımız var. Yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile engelleri ayırt etmeden Eskişehir'de örnek projeler yapıyor. Burada 700 üzerinde engelliyi Başkanımız buraya getirdi. Başkanımıza ve personeline çok teşekkür ediyoruz. O bizim başkanımız olmaktan öte tüm engellilerin babasıdır ve bunun başka tarifi yoktur" diyerek Başkan Ataç'a teşekkür etti.

        (İHA-KÇ)

        02.12.2015 16:33:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa