Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TURHAL TSO'DAN KABAN YARDIMI

        ÖZKAN ARAZ

        TOKAT (İHA) - Turhal Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) iş birliği ile bin 380 öğrenciye kaban yardımında bulundu.

        Turhal Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliği ile her yıl gerçekleştirdiği eğitim yardımlarına 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında da devam etti. Eğitim yardımları Turhal Ticaret ve Sanayi Odası personelleri tarafından okul müdürlüklerine bizzat teslim edildi.

        Eğitim yardımları ile ilgili açıklamalarda bulunan Turhal TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çenesiz, "Turhal Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2015 - 2016 eğitim ve öğretim yılında odamızın da bağlı bulunduğu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliği ile her yıl gerçekleştirdiğimiz eğitim yardımlarımızı bu yıl da gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Turhal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve odamızın sorumluluk sahası içerisinde yer alan Pazar ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan listeler doğrultusunda her iki ilçe merkezimizde ve de köylerinde örgün eğitim kurumlarında öğrenim gören ihtiyaç sahibi toplam bin 380 ilköğretim okulu öğrencimize eğitim yardımı olarak kaban yardımı gerçekleştirdik. Bu yardımlarımızı ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtılmak üzere personellerimiz ile okul müdürlüklerine teslim ettik. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtılmak üzere okul müdürlüklerine teslim ettiğimiz yardımlar ile öğrencilerimizin sevinçli ve mutlu olacağı düşüncesindeyiz" dedi.

        Yardım paketlerini teslim alan ilk ve ortaokul yetkilileri eğitim yardımlarına teşekkür ederken, bu yardımlarla çocukların sevinçli ve mutlu olacaklarını dile getirdiler.

        (ÖA-SLH-Y)

        02.12.2015 16:18:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa