Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YARALI BAYKUŞUN İMDADINA ZABITA YETİŞTİ

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bir inşaatta sıkışarak yaralanan baykuşu kurtardı.

        Halk hizmet anlamında yaptığı çalışmalar yanında diğer canlıların da yardımına koşan Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bu sefer de yaralı bir baykuşun imdadına yetişti. "Yaşamak Her Canlının Doğal Hakkıdır" düşüncesiyle hareket eden Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, haber merkezine gelen ihbarı değerlendirerek Eşme mahallesinde bir inşaatta sıkışarak yaralanan bir baykuşu kurtardı.

        Kurtardıkları baykuşun tedavisini yaptırmak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hayvan bakım evine teslim eden ekiplerin gayreti çevre halkı tarafından da takdir topladı. Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, "Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez'in talimatları doğrultusunda ekiplerimiz görev ve sorumluklarını çerçevesinde halka hizmet etmektedir. Halkın her türlü ihbar ve şikayetlerini değerlendiren ekiplerimiz bu tüt vakalara da yetişerek insanlık görevini yapmaktadır" dedi.

        Çelik, Kartepelilerin her türlü şikayet için zabıta müdürlüğünün 373 60 60 numaralı telefonuna ve 444 3 373 nolu belediyenin iletişim hatlarını kullanabileceklerini hatırlattı.

        (İÇ)

        02.12.2015 16:16:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa