Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM'DA 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

        ERZURUM (İHA) - 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Erzurum'da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Engelli birim sorumlusu Ülkü Sarı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Engelli Danışmanı Müjgan Kotan, Gülsem Sanat Merkezi Engelliler Tiyatro Grubu Sanat Yönetmeni Funda Uğurluay, Genel Koordinatör Cemil Parlar ve oyuncular Ayhan Yarıcı, Serkül Kan ve Fatih Erol'ü kabul etti.

        Abdulhakimoğulları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini belirterek, Erzurum Büyükşehir Belediyesi programına kurum bünyesinde hizmet alan engellilerinde katılacağını ifade etti.

        Engellilerin sadece bir gün hatırlanmasının doğru bir yaklaşım olmadığını belirten Abdulhakimoğulları, '' Kurumumuz bünyesinde engellilere yönelik önemli hizmetler sunuyoruz. Engelliler Günü dolayısıyla kurum olarak çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Engellilerle ilgili sivil toplum kuruluşlarını ziyaret programımız ve Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizde engellilere yönelik program düzenleyeceğiz. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Necip Fazıl Kültür Merkezinde düzenleyeceği etkinliklere engellilerin katılımını sağlayacağız. Engellilere en iyi hizmeti vermek için yoğun gayret içerisindeyiz'' dedi.

        Sarı ise engellilere yönelik olarak 3 Aralık'ta Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde saat 17.30 'da yapılacak etkinliğe engelliler konusunda duyarlılığı olan herkesi beklediklerini ifade etti.

        (ERZ-AA-Y)

        02.12.2015 16:12:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa