Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÖRFEZ'DE BAŞARILI YÜZÜCÜLERE MADALYA VERİLDİ

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediyesi tarafından Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün 36 lisanslı yüzücüsüne katıldıkları yarışmalarda gösterdikleri başarılardan dolayı madalya ve sertifika töreni gerçekleştirildi.

        Körfez Belediyesi, Çamlıtepe'de bulunan Spor Kompleksinde gerçekleştirilen törende açılış konuşmasını yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez'i sporu başkenti yapmak için desteklerinin devam edeceğini söyledi. Başkan Baran, "İlçemizde her gencimiz bir spor dalı ile uğraşabilecek olanaklara sahip olması büyük önem verdiğimiz ve yoğun çalışmalar yürüttüğümüz bir konudur. Gençlerin sporun her branşında çalışmalarını yapabilecekleri spor tesisleri oluşturuyoruz. İlçemizi en iyi şekilde temsil edecek sporcularımızı Körfez'de yetiştireceğiz. Ülkemizi ve ilçemizi uluslararası müsabakalarda temsil edecek gençleri destekleyerek milli sporcular yetiştirmeyi arzu ediyoruz. Hem çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda yüzme öğrenmesini sağlıyoruz hem de gelecekte Türk sporuna başarılar kazandıracak yeteneklerin ortaya çıkması için çaba harcıyoruz.Bugünde amatör yüzücülerimizingerçekleştirilen yarışmalarda ilçemiz ve belediyemiz adına lisanslı olarak katılımları ve gösterdikleri başarılar nedeniyle madalya törenini gerçekleştiriyoruz. Belediyemiz tarafından kurulmuş Gençlerbirliği Kulüp adına lisanslı olarak ilçemiz adına ulusal müsabakalara katılması için desteklerimiz devam edecek" dedi.

        Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Derince İlçe Emniyet Müdürü Atilla Can, Başkan Yardımcıları İsa Taş ve Yüksel Özdemir, belediye meclis üyeleri yüzücülerin madalya ve sertifikalarını vererek, fotoğraf çektirdi. Sporcuların madalya töreni sırasında heyecanlanan ve inanılmaz mutlu olan minikler velilerin sıkı alkışları ile coştu. Madalya töreninden sonra madalyalarını ve lisanslı yüzücü olmanın keyfini yaşayan miniklerin mutluluğu ailelerin gözünden okundu.

        Üçüncü kademe antrenörler eşliğinde eğitim alan yüzücüler, program sonunda havuzda görsel şov gerçekleştirdiler.

        (İÇ)

        02.12.2015 16:07:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa