Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        34 HASTAYA 10 DİYALİZ MAKİNESİ

        - ALAŞEHİR DEVLET HASTANESİNDE DİYALİZ MAKİNESİ SAYISI 10'A YÜKSELDİ

        NURETTİN DOĞAN

        MANİSA (İHA) - Alaşehir Devlet Hastanesi Hemodiyaliz servisine iki adet yeni diyaliz makinesi takviyesi yapıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen diyaliz makineleri ile Alaşehir Devlet Hastanesindeki diyaliz makinesi sayısı 10'a çıkarken hastanede 34 hastanın diyaliz makinesinde tedavi gördüğü öğrenildi.

        Alaşehir Devlet Hastanesine Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen 2 diyaliz makinesi ile birlikte hastanede hizmet veren diyaliz makinesi sayısı 10'a çıktı. Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Orhan Kırmalı, "Hastanemiz diyaliz servisinde 8 adet makinemizle hizmet verirken, bakanlıktan iki adet daha makine talebinde bulunduk. İsteğimizi olumlu bulan bakanlık iki yeni makineyi gönderdi. Bundan böyle on adet makine ile hastalarımıza daha iyi hizmet vereceğiz." dedi.

        Hastanelerinde diyaliz makinesinde tedavi gören 34 hastaları olduğunu kaydeden Kırmalı, "Hastalarımız her gün servisle evlerinden alınıp, tedaviden sonra yine servisle evlerine bırakılıyor. Diyaliz sertifikası olan iki dahiliye uzmanımız tarafından hastalarımız her gün dönüşümlü olarak kontrol edilerek, cihazdan kaynaklanabilecek, olumsuzlukları da önleyebileceğiz. Alaşehir'in yanı sıra Sarıgöl ilçemizden gelen diyaliz hastalarımıza da burada hizmet veriyoruz. Amacımız hastalarımıza en iyi hizmeti, en sağlıklı şekilde, yüzde yüz hasta memnuniyeti sağlayarak verebilmek." diye konuştu.

        (ND-SC)

        02.12.2015 16:04:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa