Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARPAÇAY'DA OKUL TADİLATLARI DEVAM EDİYOR

        IŞIK ÇAPANOĞLU

        KARS (İHA) - Arpaçay Kaymakamlığı tarafından ilçe merkez ile köy okullarında başlatılan bakım onarım ve tadilat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

        Arpaçay'a bağlı Küçükçatma, Meydancık ve Akçakale köylerinde bulunan okulların öncelikli ihtiyaçlarına yönelik olarak başlatılan çalışmalarda okulların bahçe düzenlemeleri parke taşı döşenmesi, öğrenci ve öğretmen tuvaletlerinin yenilenmesi, okulda bulunan kapı ve pencerelerin değişimi, okul içerisinde zemin yapısının yenilenmesi gibi pek çok eksikliğin gideriliyor, yapılan çalışmalarla öğrenciler daha sağlıklı ve yaşanabilir ortamlarda eğitim görmenin rahatlığını yaşayacak.

        Aepaçay'da yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen kaymakam Lokman Önder, köy okullarının ihtiyaçlarını biraz olsun karşılamak ve öğrencilere daha yaşanabilir ortamlarda eğitim öğretim imkanı sunabilmek amacıyla başlatılan çalışmalarla okulların öncelikli eksiklerinin giderildiğini belirtti.

        (IÇ-AT-Y)

        02.12.2015 15:56:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa