Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN KAFAOĞLU'NA ENGELLİLERDEN ZİYARET

        TAŞKIN SARICA

        BALIKESİR (İHA) - 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Sakatlar Derneği Başkanı Zeki Uslu ve dernek üyeleri Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu makamında ziyaret ederek, verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

        Balıkesir Sakatlar Derneği, Altıeylül Belediyesini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Balıkesir Sakatlar Derneği Başkanı Zeki Uslu, "Yerel yönetimler hep bize sahip çıkıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur başta olmak üzere Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz bizi karşılıksız sevdiklerini hissettirdiler; bu sevgiyle biz engelleri birlikte aşarız. Mutluyuz. Ziyaretlerimizde farkındalığa dikkat çekiyoruz. Haklı hiçbir isteğimiz Zekai Başkanımızdan geri dönmüyor. Varlığımızı hissettirmek için yerel yönetimlerin desteğine ihtiyacımız var ve onu hissediyoruz" dedi.

        Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da "Engellilik 365 gün devam ediyor, bu günü bir güne sığdırmamamız lazım. Önemli olan bu güne dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak. Engelli vatandaşlarımızın olduğunu ve onların hayatı nasıl yaşadıklarını duyuruyoruz. Her sağlam insan engelli adayıdır. Yerel yönetimler olarak hedefimiz hayatı kolaylaştırmak. Balıkesir artık büyükşehir oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ağabeyimiz derneğe karşı duyarlı ve her zaman destek oluyor. Engelli kardeşlerimiz sokağa mutlu ve huzurlu çıkmalı ve aynı şekilde geri dönmeli. Hedefimiz bu. Engelli arkadaşlarımız şimdi devlet dairelerinde işe başladılar, hayata katıldılar ve engellilerin önündeki engeller kalktı. Engelli arkadaşlarımız şimdi hayata katıldılar, pozitif ayrımcılık ile topluma entegre oluyorlar. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız" diye konuştu.

        (TS-

        02.12.2015 15:53:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa