Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ENGELLİ DERNEKLERİNİ ZİYARET ETTİ

        AHMET ARSLANTAŞ

        ADIYAMAN (İHA) - AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Adıyaman'da ki engelli dernekleri başta olmak üzere, çeşitli sivil toplum kuruluşu ve esnafı ziyaret etti.

        AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, beraberinde AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy ve il yönetiminden kişiler ile çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi.

        3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Anadolu Engelliler Derneği Genel Başkanı Abidin Harputluoğlu, Adıyaman Görme Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Tunç'u ziyaret etti.

        AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Fırat, engelliler derneklerine yaptığı ziyarette, engellilere yönelik hükümetin gerçekleştirdiği yasal düzenlemeler ile engellilerin önündeki engelleri kaldırmak için yapılacak çalışmaları anlattı.

        Engellerin topluma kazandırılması ve önündeki engellerin kaldırılması için AK Parti iktidarının engellilerin yanında yer aldığını belirterek, "2005 yılında ilk defa çıkarılan engelliler kanunu ile toplum, devlet ve hükümet yetkilileri olarak zihinlerdeki engelleri kaldırmış ve onlara güvenli bir gelecek sunmak, millet ve devlet olarak en önemli görevimiz olduğu ortaya konulmuştur" dedi.

        İbrahim Halil Fırat daha sonra Memur-Sen İl Başkanı Ali Deniz, Esnaf Kefalet ve Kredili Kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk'ü ziyaret etti. İbrahim Halil Fırat, sivil toplum ziyaretlerinin ardından esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlar Fırat'a yakın ilgi gösterdi.

        1 Kasım seçimlerinin ardından hükümet kurulması ve hükümetin güven oyu almasının ardından memleketine geldiğini kaydeden İbrahim Halil Fırat, "1 Kasım seçimlerinde vatandaşlarımız partimize teveccüh göstererek yine AK Partiyi tek başına iktidara getirdi. Bizde meclisten fırsat buldukça memleketimize gelerek vatandaşlarımıza teşekkürler ediyoruz" diye konuştu.

        (AHM)

        02.12.2015 15:51:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa