Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AZDAVAY'DA YILIN İLK KARI YAĞDI

        ÇAĞLAR KARASET

        KASTAMONU (İHA) - Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava Azdavayı da etkisi altına aldı. Dün akşam saatlerinden itibaren hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyretmesi sonrası, sabah saat 07.00 sıralarında ilçe merkezine ve köylerine kar düştü.

        Azdavay'da yılın ilk karı yağdı. Azdavaylılar, güne kar yağışıyla uyandı. Mesailerine gitmek için hazırlık yapan Azdavaylılar, beyaz örtü ile karşılaşınca şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yağan kar, Azdavay çarşamba pazarını da olumsuz etkiledi. İlçeye satış yapmak için gelen esnaf, kar yağışı nedeniyle zorlu hava şartlarına rağmen tezgahını açtı.

        İlçede yaşayan bir vatandaş, "Güne kar ile başlamak çok güzel. Çok mutluyuz" derken bir başka vatandaş ise "Alışkınız bu tür durumlara. Her yıl kasım ayının 4'ü gibi ilk kar düşmeye başlar. Azdavay'da karın keyfini çıkarıyoruz" dedi. l

        (ÇK- RFK- Y)

        02.12.2015 15:42:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa