Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN ÇERÇİ: "SENEDE BİR GÜN DEĞİL HER GÜN YANINIZDAYIZ"

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'ni ziyaret ederek öğrenciler ile buluştu. Engelli öğrenciler ile sohbet eden Başkan Çerçi, Yunusemre Belediyesi'nin desteğiyle okul bahçesindeki serada ve atölyede öğrencilerin yetiştirdiği ürünleri inceledi.

        Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'nde engelli öğrenciler ile buluştu. Programda Başkan Çerçi'ye, Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur ve Saniye Altay ile Yunusemre Belediyesi Daire Müdürleri ve Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Savaş Bulan eşlik etti.

        "HAYALİMİZ ENGELSİZ YUNUSEMRE"

        Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yaptıkları ya da planladıkları tüm işlerde engelli vatandaşları düşünerek hareket etmeleri gerektiğinin bilincinde olduklarını belirterek, "Biz, takvime bakıp, Engelliler Günü gelmiş, gidip iki fotoğraf çekilelim de basına geçelim zihniyetinde olan insanlar değiliz. Ekip arkadaşlarım şunu benden duya duya artık ezberlemişlerdir. 'Yapacağınız her işte engelli vatandaşlarımız aklınızda olsun, ona göre planlama yapın!' derim. Engelliler düşünülmeden yapılmış bir iş ne kadar büyük olursa olsun bana göre değersizdir. Dertleri ile dertlenmemiz, onları topluma mümkün mertebe entegre etmemiz gerekiyor. Özellikle engelli çocuklarımızın eğitimi çok önemli. Geçen sene olduğu gibi yine İş Okulunda sera ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Engellilerimiz burada üretim gerçekleştiriyor. Bazı bitkiler, çiçekler yetiştiriyor. Yunusemre Belediyesi olarak o ürünleri alıp ilçemizi güzelleştirmek için kullanıyoruz. Çocuklarımız da bu çalışmadan ekonomik kazanım elde ediyor. Onların bütün sorunlarında her zaman yanlarındayız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şunu unutmayın; Senede bir gün değil her gün yanınızdayız!" dedi.

        Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Murat Ceylan yaptığı açıklamada Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin her zaman yanlarında olduğunu belirterek, "Yarın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Sadece Engelliler Gününde değil her zaman yanımızda olan Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür ederim." diye konuştu.

        "BAŞKAN ÇERÇİ HER ZAMAN YANIMIZDAYDI"

        Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Savaş Bulan da, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin kendilerine her zaman destekte bulunduğunu vurgulayarak, "Özel Eğitim İş Uygulama Merkezimizde engelli öğrencilerimiz öğrenim görmektedir. Engellilerin de üretime katkı sağlayabildiğinin kanıtı hemen arkamızdaki üretim atölyesidir. Bu durumun ortaya çıkmasında büyük katkısı olan başta Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür ediyorum. Başkanımız bizleri her zaman destekliyor" şeklinde konuştu.

        Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Rabia Keskin ise Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin destekleri ile kendilerini güçlü hissettiklerini belirterek, "Bütün velilerim ve öğrencilerim adına Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kendisi her zaman yanımızdaydı. Yanımızda olmaya devam edeceğini de bildiğim için kendimi çok güçlü hissediyor ve Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

        (SC-Y)

        02.12.2015 15:32:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa