Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAYVAN HIRSIZI TUTUKLANDI

        - MUĞLA'NIN MENTEŞE İLÇESİNDE HAYVAN HIRSIZLIĞINA ADI KARIŞAN BİR KİŞİ JANDARMANIN TAKİBİ SONRASI ÇIKARILDIĞI ADLİ MAKAMLARCA TUTUKLANDI. AYNI OLAYDA BİR ŞÜPHELİ FİRAR EDERKEN, BİR ŞÜPHELİ DE YAŞININ KÜÇÜK OLMASI NEDENİYLE ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ.

        BEKİR TOSUN

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Menteşe ilçesinde uzun süredir şikâyetlere neden olan hayvan hırsızlığı olayının failleri Menteşe İlçe Jandarma Karakol ekiplerinin titiz çalışmaları sonrası yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, Menteşe Yaraş Mahallesinde gerçekleşen havyan hırsızlığı ile ilgili ihbarın ardından çalışma başlatan Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Savcılıktan aldıkları arama kararı sonrası bölgede yaptıkları incelemenin ardından Orhaniye Mahallesi Karabağlar Mevkisindeki bir eve sık sık havyan giriş çıkışının yapıldığı ihbarını aldı. Eve yapılan operasyonda Yaraş Mahallesinden çalınan Ramazan Deveci'ye ait bir yaşlarındaki hayvan evde bulundu.

        Olayla ilgili olarak Mehmet A. (32) ve yaşı küçük C.K. gözaltına alındı. Olaya adı karışan Ramazan C. (34) ise firar etti. Menteşe İlçe Jandarma ekipleri tarafından sorgulamaları tamamlanan iki kişi Muğla adliyesine sevk edildi. Savcılık tarafından tutuklanmaları için mahkemeye sevk edilen Mehmet A. tutuklandı. C.K. ise kemik yaşının tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. C.K.'nin daha önce de bir okuldan bilgisayar hırsızlığı iddiası ile cezaevinde yattığı öğrenildi. Çalınan havyan jandarma ekipleri tarafından sahibi Ramazan ve eşi Sevilay Demirci'ye teslim edilirken, firar şüpheli Ramazan C.'nin yakalanması için arama çalışmaları devam ediyor.

        (BT-İK)

        02.12.2015 15:29:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa