Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        POLİSLERDEN, ÖĞRENCİLERE HİKAYE KİTABI

        CİHAN KİZİR

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Şube Müdürlüğüne bağlı polisler tarafından "Her Yaşta Yanındayız Projesi" kapsamında ilk öğretim okulu öğrencilerine hikaye kitabı hediye edildi.

        Toplum Destekli Şube Müdürlüğüne bağlı polisler tarafından Her Yaşta Yanındayız Projesi kapsamında yaklaşık bin 800 ilköğretim okulu öğrencisi okul öğretmenleriyle beraber Demokrasi Parkı'nda bir araya geldi. Öğrencilere polis memurları tarafından hikaye kitapları dağıtıldı. Polis memurlarından hikaye kitabını alan öğrencileri park içerisinde aldıkları hikayeleri okudu. Öğrenciler polis memurlarıyla bir arada olmanın ve onlardan hikaye kitabı hediye almalarının mutluluğunu yaşarken, kitap okuma tavsiyesinde bulundu. Öğrencilerine dağıtılan hikaye kitaplarıyla alakalı açıklamalarda bulunan Toplum Destekli Şube Müdürü Tekin Tekiner, "Geçen senede yapmıştık aynı projeyi, olumlu dönüşümlerini almıştık. Tekrar bu bin 800 adet kitabımızı peyder pey dağıtmayı düşünüyoruz. İlgi bence çok güzel geçen sene de aynı etkinlik yapılmıştı bu sene de güzel olduğunu düşünüyorum" dedi.

        (CK-SD-Y)

        02.12.2015 15:17:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa