Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVİL KONSERVATUVAR İÇİN İLK ADIM TAMAM

        SAKARYA (İHA) - Düzenlediği seminer programları, konferanslar, sergiler, film galaları, kongreler, paneller ve konserlerle şehrin kültür ve sanat hayatına farklı bir soluk getiren Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Fikir ve Sanat Akademisi sivil bir konservatuvar yolunda ilk adımı atarak "Müzik Akademisi" programı ile eğitimlere başladı.

        Doğan Dikmen'den, Ferdi Koç'a, Haci Bekir Kurşunet'ten Abdullah Uysal'a kadar alanında uzman, ulusal ve uluslararası çapta düzenlenen organizasyonlarda ülkemizi temsil eden önemli isimler 6 hafta boyunca deneyimlerini öğrencileriyle paylaşacak. Geleneksel musiki anlayışını devam ettirmek, aynı zamanda yenilikler kazandırmak istediklerini ifade eden Fikir ve Sanat Akademisi yetkilileri, Müzik Akademisi ile öğrencilere hem müzik nazariyatının öğretildiğini hem de kendilerine uygulama yapma imkanı sunulduğunu belirttiler.

        6 haftalık eğitim boyunca öğrenciler; Türk Müziği Nazariyatı - Meşk: Repertuar, Üslup ve Tavır - Müziksel İşitme, Okuma ve Yazma - Medeniyet Gelenek ve Musiki konularında 4 farklı derste eğitim alacak.

        (RŞ)

        02.12.2015 15:17:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa