Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN FADILOĞLU, ENGELLİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

        GAZİANTEP (İHA) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, 3 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye ederek yüzlerini güldürdü. Başkan Fadıloğlu, tekerlekli sandalyeleri kendi eliyle engelli vatandaşlara teslim etti.

        Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' kapsamında İsmet Hançerkıran, ziyaret ettiği Hayri Nahırcı ile Aysel Akcan'a tekerlekli sandalye hediye etti. Sandalyelerini evinde teslim eden Başkan Fadıloğlu, engellilerin durumuna ilişkin bilgi de aldı. Tekerlekli sandalyelerine kavuşan vatandaşlar, Başkan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

        "ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ BAŞIMIZIN TACI"

        Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, tekerlekli sandalyelerin hediye edilmesi sonrasında yaptığı değerlendirmede, tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutladı. Fadıloğlu, "Engelli kardeşlerimizin biraz daha rahat etmeleri adına Şehitkamil Belediyesi olarak kendilerine tekerlekli sandalye hediye ettik. Rabbim, kendilerine acil şifalar versin. Büyüklerimizin duaları sayesinde bizim işimiz rast gidiyor. Ben, bu vesileyle tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyorum. Engelli kardeşlerimize hizmet etmek adına biz elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Milletin malı, millete hizmet ediyor. Milletin kaynağını, millete harcamaya gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı.

        ENGELLİ YAKINLARINDAN TEŞEKKÜR

        Tekerlekli sandalye hediye edilen felçli Hayri Nahırcı'nın damadı Hasan Hüseyin Özgezer, Başkan Fadıloğl'nun kendileri için önemli bir destek sunduğunu kaydetti.

        Özgezer, "Kaynanam vefat ettikten sonra kayın babamın yanına taşındık. 4 seneden bu yana iyi kötü geçiniyoruz. Allah, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibinden razı olsun. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, tekerlekli sandalye hediye ederek kayınbabama çok büyük bir iyilik yaptı. Allah, kendilerinden razı olsun" dedi. Doğuştan engelli Aysel Akcan'ın annesi Cemile Akcan ise tekerlekli sandalyenin kendilerine hediye edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Cemile Akcan, "Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah, kendisinden razı olsun. Tekerlekli sandalye sahibi olduğumuz için çok mutluyuz. Daha önce tekerlekli sandalye olmadığı için kızımı kucağımda bir yerlere götürmek zorunda kalıyordum. Ama artık tekerlekli sandalyemiz olduğu için kızımı gezmelere rahatlıkla götürebilirim" diye konuştu. Felçli İsmet Hançerkıran'ın eşi Havva Hançerkıran da eşinin bundan sonraki yaşamında rahat edecek olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Hançerkıran, "Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu sağ olsun, işi rast gitsin. Allah, devletimize zarar-ziyan vermesin. Benim de halim yok. Ben de rahatsızım. Gelinlerimiz bize bakıyor. Bize tekerlekli sandalye hediye eden Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        (SD-Y)

        02.12.2015 15:14:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa