Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        LİSELİ GENÇLER MASA TENİSİNDE YARIŞTI

        ERZURUM (İHA) - Erzurum'da Liselerarası Masa Tenisi Maçları, sona erdi. Dereceye giren okullar belli oldu.

        Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Liselerarası Masa Tenisi İl Birinciliği yapıldı. Erzurum GHSİM ile Masa Tenisi İl Temsilciliğinin organize ettiği liseli gençler masa tenisi il birinciliği 24-27 Kasım 2015 tarihlerinde Yakutiye Spor Salonu'nda gerçekleşti. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalarda, Genç Erkekler Kategorisinde Dereceye Giren Okullar şöyle sıralandı: Birinci Nevzat Karabağ Anadolu Lisesi, ikinci İbrahim Hakkı Fen Lisesi, üçüncü Atatürk Anadolu Lisesi, dördüncü Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesi. Genç Kadınlar Kategorisinde Dereceye Giren Okullar ise şöyle: Birinci Oltu İbni Sina Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, ikinci Hacı Samı Boydak Anadolu Lisesi, üçüncü Yavuz Selim Sosyal Bilimler Lisesi, dördüncü Nene Hatun Anadolu Lisesi

        Masa Tenisi İl Temsilcisi Mahmut Çağlayan ve Antrenör Vedat Küçükoğlu, iki gün süren masa tenisi müsabakalarının yoğun bir tempoda gerçekleştiğini belirterek, "Müsabakaların düzenlenmesine katkı sunan başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil ve personeline ,tüm antrenör ve hakemlerimize Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

        (ERZ-AA-Y)

        02.12.2015 15:14:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa