Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP KOCASİNAN İLÇE BAŞKANLIĞINDA MAZHAR OĞUZ ÖZSOY DÖNEMİ

        - CHP KAYSERİ İL BAŞKANI MUSTAFA AYAN;

        - "ASLA CEPHEYİ TERK ETMEK YOK. İÇ İÇEYİZ BERABERİZ"

        - CHP KOCASİNAN İLÇE BAŞKANI MAZHAR OĞUZ ÖZSOY;

        - "BİZ AYNI PARTİ ÇATISI ALTINDA GELECEĞE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ"

        (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

        HABER : İSMAİL SEYMEN

        KAMERA : İSMAİL SEYMEN

        KAYSERİ (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kocasinan İlçe Teşkilatı tarafından geçtiğimiz Pazar düzenlenen İlçe Başkanlığı Kongresinde 109 oy alarak CHP Kocasinan İlçe Başkanı seçilen Mazhar Oğuz Özsoy, CHP Kocasinan İlçe Başkanlığı'nda yapılan devir teslim töreninde 4 yıldır ilçe başkanlığı yapan Abdullah Üçgül'den görevi devraldı.

        Törenden açıklamada bulunan CHP Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan her zaman birlik ve beraberlik içinde olduklarını vurgulayarak "Kocasinan ilçemizde nöbet değişimi yaşıyoruz. Askerimizden birine bayrağı vereceğiz. Diğer askerimiz de bir sonraki seçimde bayrağı yeniden devralmak için istirahate çekilecek. Asla cepheyi terk etmek yok. İç içeyiz beraberiz. Bir kardeşimize Atatürk'ümüzün kurduğu partimizin bayrağını devretmek için buradayız. Abdullah Üçgül başkanımıza ve yönetimine bu zamana kadar ki çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Kocasinan İlçe Başkanlığı görevini devralan Mazhar Oğuz Özsoy aydınlık geleceğe hep beraber yürüyeceklerini ifade ederek " İşimiz bu ortamda çok zor. Fakat biz zorluklarla büyüdük ve gelecekte bu zorlukları birlikte aşacağız. Sen ben olmadan biz olabilirsek bu problemleri aşabiliriz. Abdullah başkanımın bize yardımcı olacağından hiç şüphem yok. Biz aynı parti çatısı altında geleceğe birlikte yürüyeceğiz. Türkiye'de yerine bir taş bırakabilirsek bize ne mutlu. Abdullah başkanıma 4 yıl boyunca partimize emek verdiğiniz için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        4 yıldır sürdürdüğü ilçe başkanlığı görevini Mazhar Oğuz Özsoy'a devreden Abdullah Üçgül yeni yönetim kuruluna her zaman destek olacağını belirterek" Herkese çok teşekkür ediyorum. Ben 40 yıldır siyaset yapıyorum. 40 yıldır hayallerimiz, ideallerimiz için çalıştık. Yeni başkanımın işinin kolay olmadığını biliyorum. Onlara çalışmalarından destek olacağımıza hiç şüpheleri olmamasını bilmelerini istiyorum. Çalışmalarını da daha iyi daha güzel yapacaklarından endişem yok. Kendilerine hoşgeldiniz diyorum, başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

        (AÖ-Y)

        02.12.2015 15:12:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa