Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURHANİYELİ FOTOĞRAFÇILAR ZEYTİNYAĞI TADIMI YAPTI

        FATMA TALAY

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği'nin haftalık eğitim toplantıları devam ederken, toplantının bu haftaki konusu zeytinyağı tadımı oldu.

        Hüsnü Pazarbaşı Kültür Merkezi'nde Edremit Zeytincilik Üretme İstasyonu Müdürü Murat Küçükçakır, zeytinin tarihçesi hakkında bilgiler verirken, zeytin fotoğrafları eşliğinde zeytin ve zeytinyağı tadımı yapıldı.

        Körfez yöresinde fotoğraf çekim gezileri düzenlediklerini anlatan Zeyfod Başkanı Diş Hekimi Tolga Özmen, zeytinin yöre için çok önemli bir geçim kaynağı olduğunun altını çizdi. Haftalık toplantılar da her hafta bir başka konunun işlendiğini anlatan Özmen, zeytin ve zeytinyağının sunumunu yapan Murat Küçükçakır'a teşekkür etti. Burhaniye İş adamları Derneği Başkanı Selahattin Aksu'nun da izlediği toplantıya katılanlar, ev ekmeği ile zeytin ve zeytinyağının tadına baktılar.

        (BT)

        02.12.2015 15:11:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa