Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FORUM MERSİN WINTER FEST'E HAZIRLANIYOR

        MERSİN (İHA) - Forum mersin alışveriş merkezi, Winter Fest kapsamında düzenlenecek defilede ünlü mankenleri Mersinlilerle buluşturacak.

        Forum Mersin, birbirinden renkli etkinlikler ile gerçekleşecek Winter Fest'e hazırlanıyor. Winter Fest etkinlikleri, Türkiye'nin ünlü mankenlerinden Elif Ece Uzun, Tuğba Melis Türk ve Didem Soydan ile çikolata reklamları ile dikkat çeken Carlos Martin'in defilesi ile başlayacak. Forum Mersin'de 5 Aralık Cumartesi günü saat 15.00'te gerçekleşecek defilede, kış kreasyonları sergilenecek.

        Forum Mersin, Winter Fest kapsamında ayrıca Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliği ile çocuklar için düzenlenen bir etkinliğe de imza atacak. Yapılacak etkinlik kapsamında minik eller ilginç maskot Vadaa için kıyafet tasarlayıp, dikecek. Çocukların kendisi için tasarladığı kıyafetleri giyen Vadaa ile çekilecek fotoğrafları aileler, #vadaamoda etiketi ile sosyal medya hesaplarından paylaşabilecekler. 4-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Forum Mersin AVM B Blok zemin katta yapılacak etkinlikte yer alan Vadaa oyuncaklarının satışından elde edilen gelir ise Türkiye'nin dört bir yanındaki TEGV Eğitim Park'larında çocukların bir senelik eğitimi için kullanılacak.

        (KYM-Y)

        02.12.2015 15:06:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa