Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TERMALSPOR LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU

        ERZURUM (İHA) - Hentbol Birinci Ligi'nde rüzgar gibi esen Termalspor, 11 haftası geride kalan ligde aldığı seri galibiyetlerle liderlik koltuğuna oturdu.

        Türkiye Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden ve performansıyla parmak ısırtan Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, 11 haftası geride kalan ligde liderlik koltuğuna oturdu. Bir maçı eksik olan Termalspor ligde oynadığı 10 maçta aldığı 9 galibiyetle 16 puan, artı 91 averajla liderliğe yükseldi. Termalsporla galibiyeti ve puanı eşit olan Beykoz Belediyespor da artı 88 averajla ikinci sırada, Konya Selçuklu Belediyespor da artı 77 averajla üçüncü sırada yer alıyor. Termalspor haftasonu oynadığı 11. hafta maçında Aydın PTTSpor'u da 31-19 gibi farklı bir skorla geçti.

        ERZURUMLUOĞLU: ZİRVEYİ BIRAKMAYACAĞIZ

        Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, ilk yarının bitimine üç hafta kaldığını ifade ederek, "Aldığımız seri galibiyetlerle ligde zirveye oturduk. Hedefimiz sezon sonuna kadar zirveyi bırakmadan Süper Lig'e yükselen taraf olmak. Ekip olarak, çok iyi çalışıyor, her maça final olarak bakıyoruz. İnşallah oyuncularımız ve yöneticilerimizle, teknik ekip olarak oluşturduğumuz sinerjiyi sezon sonuna kadar sürdürür, ipi göğüsleyen taraf oluruz." ifadelerini kullandı.

        GÜLAKAR: HEDEFİMİZ SÜPER LİG

        Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar da, süper lig hedefine ulaşmak istediklerinin altını çizerek, "11 haftası geride kalan ligde liderlik koltuğuna oturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefimiz sezon sonuna kadar koltuğu bırakmadan Süper Lig hedefine ulaşmak. Bu noktada oyuncularımıza, teknik heyetimize güveniyoruz. Maddi-manevi destekleriyle her zaman yanımızda olan fahri başkanımız ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'a teşekkür ediyoruz. İkinci ligde yola çıkarken bir hedefimiz vardı. Erzurum, Aziziye ve Termal markasını hentbol sporunda ulusal ve uluslararası vizyona taşımak. İkinci ligin ardından, birinci ligde de rüzgar gibi esen bir ekibimiz var. İnşallah sezon sonunda Süper Lig hedefine ulaşacağız." diye konuştu.

        Öte yandan Termalspor haftasonu deplasmanda karşılaşacağı Yozgat Bozokspor maçı hazırlıklarını da hız kesmeden sürdürüyor.

        (ERZ-AA-Y)

        02.12.2015 15:04:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa