Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BÜYÜKŞEHİR, KARTEPE'YE YAĞAN YILIN İLK KARINA ANINDA MÜDAHALE ETTİ

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bölgemizi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava dalgasında muhtemel kar yağışıyla ilgili her türlü önlemlerini aldı.

        Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na bağlı kar ekipleri, Kartepe'de gece yarısı etkili olan kar yağışına karşı teyakkuzda bekledi. Kar kalınlığının 10 santimetreye ulaştığı bölgede karla kapanan yollara anında müdahale edildi. İki kar küreme aracı, bir grayder, bir jcb ve bir loder karla mücadele çalışması yaptı.

        Öte yandan soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle ulaşımda oluşabilecek sıkıntıların önüne geçmek için kar ekipleri hazır bekliyor. Rotatif, unimod, botcat, grayder, tuzlama ve pikaptan oluşan 135 araç ve 270 personel, kış boyunca karla mücadele edecek.

        Kartepe ve Umuttepe bölgelerinde 24 saat yollar kontrol altında tutuluyor. Büyükşehir Belediyesi buzlanmayı önlemek için tuz ve solüsyonu hazır tutuyor. Bin ton tuz kullanılmak üzere hazır bekletiliyor. Ekipler gece ve gündüz görev yaparak, kış ayları boyunca yolların sürekli açık kalmasını sağlayacak.

        (İÇ)

        02.12.2015 15:02:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa