Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MEZARLIKTA İŞGAL ÖNLENDİ

        ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı, Zeytinli Mahallesi (Köyü) Mezarlığı'nda izinsiz olarak gerçekleştirilen aile mezarlığı uygulamasına ve briketle mezarlık çevrilmesi işlemine son verdi.

        Adana Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Cemalettin Kaya, Zeytinli Köyü Mezarlığı'nda bazı şahısların gelişigüzel aile mezarlığı çevirdiğini belirterek, izinsiz yapılan bu işlemin, muhtar ve köylülerin talebi ve belediyeye yapılan resmi başvurunun değerlendirilmesinin ardından, Adana Büyükşehir Belediyesi'nce engellendiğini söyledi. Kaya, "Cenazesi olmayan şahıs 5 kişilik, 10 kişilik yer çevirmiş. Tespitlerimiz, köy muhtarının resmi talebi ve köy sakinlerinin isteği üzerine böyle bir çalışma yaptık. İşgalin ortadan kaldırılması ve briketlerin alınması için anons yaptırdık. Yer çevrilmesinin önlenmesi ve mezarlıkta köy sakinlerinin hakkını korumak için süre de verildi. Çevrildiği yerleri kaldıran kaldırdı, kaldırmayanlar için biz harekete geçtik. Vatandaşı mağdur edecek işlem gerçekleştirmedik" diye konuştu.

        (ADN-Y)

        02.12.2015 15:01:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa