Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESNAFIN KALDIRIM ÜSTÜNDE GÜNEŞ KEYFİ

        CİHAN KİZİR

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın birkaç gün boyunca etkili yağmur yağışının ardından yeniden güneşli havanın etkili olması ile birlikte kent esnafı iş yerlerinin önlerine attıkları sandalyelerde oturarak, güneşlendi.

        Adıyaman'da, bir kaç gündür etkili olan soğuk hava ve yağmur sonrasında kentte güneş yüzünü gösterdi. Güneşi özleyen vatandaşlar, güneşi özleyen esnaflar, iş yerlerinin önlerine kurdukları sandalyede oturarak, güneşin tadını çıkardı. Kimileri ise gazete okuyarak zaman geçirdi. Güneş'e şimdiden hasret kaldıklarını belirten vatandaşlar, "Biz insanlar, yazın gölgeye kaçıyoruz güneş'ten uzak durmaya çalışıyoruz, kış aylarında ise, güneşin ufakta olsa bir yüzünü görmek istiyoruz. Etkili olan yağmur yağışından sonra güneşin çıkmasıyla beraber bizlerde kaldırımlarda güneşlenmeye çalıştık. Güzel bir hava var şimdilik" şeklinde konuştu.

        (CK-SD-Y)

        02.12.2015 14:58:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa