Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ İL BAŞKANI TAŞPINAR'DAN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

        MERSİN (İHA) - AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, toplumun her bireyinin engellilerin sorunlarının çözümüne katkıda bulunmaları gerektiğini belirtti.

        AK Parti İl Başkanı Taşpınar, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, engelli vatandaşlara fırsat eşitliği sağlandığında başaramayacakları hiçbir şey olmayacağını vurgulayan Taşpınar, "Dünya Engelliler Günü, insani duygularımızı en fazla hissetmemiz gereken günlerden biridir. Toplumsal yaşamda onurlu bir birey olarak yer almak herkes gibi engelli vatandaşlarımızın da en temel hakkıdır. Kimsesizlerin kimsesi olma iddiası ve umuduyla yola çıkan hükümetimiz, göreve geldiği 2002 yılından bu yana, sosyal devlet olmanın birinci şartı olan engellilerimizin önündeki toplumsal engellerin ortadan kaldırılması adına birçok önemli düzenlemeye yer vermiştir. Engelli vatandaşlarımıza uygulanacak olan pozitif ayrımcılığın arttırılması içinse her geçen gün daha ileri adımlar atılmaktadır. Toplumun her bir bireyi engelli kardeşlerimizi sevgi, saygı ve anlayışla kucaklamalı, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmalı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine huzurlu ve başarılı bir yaşam diliyorum" dedi.

        (KYM-Y)

        02.12.2015 14:54:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa