Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESENLİK KAZANDIRIYOR KAMPANYASI SONA ERDİ

        - SON OTOMOBİL TALİHLİLERİ ANAHTARLARINI TESLİM ALDI

        MALATYA (İHA) - Malatya'da Esenlik süpermarketleri tarafından düzenlenen 'Esenlik kazandırıyor' kampanyası sona erdi. 3 ay süren kampanya sonunda otomobil kazanan talihliler anahtarlarını teslim aldı.

        Esenlik Süpermarketleri tarafından düzenlenen 'Esenlik kazandırıyor', kampanyası yapılan son çekiliş ile birlikte sona erdi. Çekilişte birlikte otomobil kazanan talihliler Necip Tekin, Mustafa Yolcu, Nilgün Öztürk, Demet Özdemir ve Şenay Yüce, otomobillerinin anahtarlarını Esenlik Süpermarketleri Genel Müdür Yardımcıları Mesut Bozkurt ve Erhan Soylu'nun elinden aldı.

        Kazandığını halkıyla paylaşma geleneğini bul yıl üst seviyeye çıkaran Esenlik, kampanya boyunca 14 adet otomobil, 17'şer adet buzdolabı, led tv, bulaşık makinesi, elektrikli süpürge ve bisiklet olmak üzere toplamda ise 99 adet hediyeyi talihlileri ile buluşturdu. 3 ay sürdürülen kampanya boyunca 1 milyona yakın kupon satıldığı öğrenildi.

        (BT-SD-Y)

        02.12.2015 14:47:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa